Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tien WKK's te koop in Canada

TCL Asset Group in Toronto, Canada, heeft namens Berkshire Hathaway Energy Canada en dochteronderneming NEP Holdings een wereldwijde onderhandse verkoop aangekondigd van 10 Cummins 2000 kW aardgasgeneratoren. Dit aanbod vormt voor onder andere energie-, mijnbouw-, olie- en gasbedrijven een unieke kans om deze moderne technologie aan te schaffen, die zal leiden tot optimale prestaties en efficiënt gebruik van brandstof voor stand-by en continu gebruik, WKK en piektoepassingen. De aardgasgeneratoren kunnen alleen of met meerdere tegelijk worden gekocht. 



Elke Cummins aardgasgenerator is gloednieuw, nooit geïnstalleerd en momenteel veilig opgeslagen in de buurt van Edmonton, Alberta, Canada. De generatoren worden onderhouden volgens de specificaties van de fabrikant en zijn per direct beschikbaar. Deze 'Cummins Natural Gas Generators' zijn van het model C2000 N6C; motormodel QSV91G met een vermogen van 2000 kW; een frequentie van 60 Hz; voltage 13800; Fase 3 met continue service rating. De prestatieklasse is G1.

Zie ook:


Voor meer informatie:
TCL
CEO, Terrance Jacobs
416-736-1367
tjacobs@managingyourassets.com
www.managingyourassets.com
Publicatiedatum: