Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mark van Lier, Fresh December:

"Vers als uithangbord, ook buiten de kersttijd"

Tholen - Het geven en krijgen van cadeautjes om je relatie te bestendigen en je waardering uit te drukken, is populair. Meestal kiezen we daar vaste tijdstippen voor, zoals een verjaardag of kerst. Fresh December friste de traditionele kerstpakketten op met verse producten. Nu biedt ze haar afnemers een nieuwe mogelijkheid om op te vallen. "Vers is al tien jaar ons uithangbord. Maar vers kun je op meerdere momenten gebruiken als relatiegeschenk. Er zijn meerdere momenten in het jaar om je relaties eens te verrassen", zegt Mark van Lier, accountmanager bij Fresh December. Daarom brengen ze deze week het lentepakket op de markt. "Hiermee kun je buiten de kerst opvallen. Veel bedrijven worden overstelpt met kerstpakketten."


Het Fresh December premium pakket bestaat uit asperges, krieltjes, beenhammetje saus, wijn, het recept van sterrenchef Fred Musters en een aspergeschiller.

Het is momenteel hoogseizoen voor asperges en Koningsdag en Pinksteren staan voor de deur. Een prima moment om hun nieuwe idee en de lentepakketten te introduceren vond Fresh December. De verspakketten bevatten asperges, krieltjes en een fles wijn met daarbij een recept van Michelin-sterrenchef Fred Mustert. "Meestal denken de mensen aan ham en ei bij asperges maar met door het recept kun je eens andere twist aan de asperges geven", vertelt Mark. Bedrijven kunnen verspakketten bestellen als relatiegeschenk, maar ook detaillisten of retailers kunnen de verspakketten afnemen om als concept door te verkopen aan hun klanten. "Een buitenlandse retailer hebben we al kunnen interesseren voor dit nieuwe concept", besluit Mark.


Links het standaard aspergepakket en rechts het luxe aspergepakket
 
Fresh December
Mark van Lier
ABC Westland 315
2685DD Poeldijk
T: 0174-282510
mark@freshdecember.nl
www.freshdecember.nl