Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gedroogde radicchiospecialiteiten

Gedroogde Radicchio di Chioggia Igp is de naam van een nieuw bewerkt product. Tijdens de laatste editie van "Chioggia capitale del radicchio" spraken we met Marianna Berto, salesmanager van Taflo uit Pojana maggiore (Vicenza) en exclusief leverancier van het merk Aromy.



"Door deze gepatenteerde innovatie is radicchio uit Chioggia jaarrond leverbaar. We nemen zorgvuldig geselecteerde verse radicchio als basis om een gedroogd product te produceren dat eenvoudig te gebruiken is en waarbij de voedingswaarde en organoleptische kenmerken van het verse product behouden blijven. Gedroogde radicchio van Aromy is geschikt voor de bereiding van risotto, vlees- en kaasgerechten en voor het maken van jams. Het product hoeft niet geweld te worden."



Azienda agricola Taflo is gespecialiseerd in de verwerking van traditionele en biologische groenten en biedt een assortiment vernieuwende natuurlijke gedroogde producten, die zich uitstekend lenen voor de bereiding van talloze gerechten.

Dankzij de door Aromy toegepaste droogmethode blijven de voedingswaarde en kwaliteiten van het verse product behouden.




Radicchio en andere gedroogde groenten zijn geschikt voor vele bereidingen waaronder risotto, soepen, quiches, pasta's, raviolivulling, sauzen, vlees- en visschotels, brood, kazen, salades en zelfs desserts en bier. Naast gedroogde rode radicchio, omvat het productassortiment ook savooiekool, pompoen, selderij, wortel, groene asperges en boerenkool.



Taflo produceert ook medicinale, biologische groentendranken, waaronder rode radicchio, selderij en wortel-, artisjok en aspergethee.

Naast de Aromy producten levert Taflo ook uien die het GlobalGAP-keurmerk dragen waaruit het essentiƫle uienolie maakt, die gebruikt wordt voor het produceren van sauzen, marinades en hartige snacks in de levensmiddelensector.

Voor meer informatie:
TAFLO- Aromy
Via Pezzelunghe di Sotto, 11
36026 Pojana Maggiore, Vicenza
Tel. +39 348 4012891
Email: info@aromy.it
Sito: www.aromy.it
Publicatiedatum: