Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Aantal zakelijke reizen in tuinbouw neemt toe"

Afgelopen donderdag 6 april 2017 vond de VIP-Trip 2017 plaats, een jaarlijks terugkerend event, dat Uniglobe Westland Business Travel organiseert voor haar klanten. Dit keer met Chris Zegers als spreker, die zijn prachtige reisverhalen deelde. "Goede sfeer, leuke mensen, mooie gesprekken, heerlijk eten en een prachtige spreker, in ieder opzicht", vat de organisatie samen. De VIP-Trip vond plaats in Worldhotel Wings, gelegen naast de Terminal van Rotterdam The Hague Airport.





Veel Westlandse bedrijven uit de tuinbouw en agribusiness waren vertegenwoordigd: Kassenbouwbedrijven, zaden-, bloemen-, groenten- & fruitbedrijven. Maar ook bedrijven van buiten het Westland laten zich graag ontzorgen als het gaat om het organiseren van zakelijke reizen.



"Een stijgende lijn in de Westlandse economie is duidelijk merkbaar voor Uniglobe Westland", aldus Sylvia Grootscholten, Managing Director van Uniglobe Westland. Veel Westlandse bedrijven verbreden hun horizon en worden internationaal steeds actiever en dit merkt Uniglobe Westland duidelijk in de toename van het aantal zakelijke reizen dat wordt geboekt.

Voor meer informatie:
Sylvia Grootscholten
Uniglobe Westland
De Lier
+31 (0)174 21 92 49
www.uniglobetravel.nl

 
Publicatiedatum: