Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Niemand gewond

Raket ingeslagen in Israëlische kas

Een raket, die is afgevuurd vanaf het schiereiland Sinai in Egypte, is ingeslagen in een tomatenkas in het zuiden van Israël, zegt de politie. Het plastic dak van de kas is beschadigd door de raket, maar het frame is in tact gebleven. Niemand is gewond geraakt. Eén persoon is behandeld tegen shock.

Net na 11.30 uur klonk het raketalarm, ook wel bekend als "Code Red", in de regio van Eshkol, dicht bij het meest westelijke punt van Israël, bij de grens met Egypte en de Gazastrook.

Politie vond de raket in Yuval, dichtbij de grens met Egypte. De aanval kwam uren nadat Israël de overweg van Taba naar de Sinaï had gesloten op basis van binnengekomen informatie over de dreiging van een terroristische aanslag.

Chaim Cohen is eigenaar van de getroffen kas en hij vertelt dat de cherrytomaten in de kas zijn verwoest en dat ook het frame op sommige plekken beschadigd is geraakt. "Helaas zijn we al gewend geraakt aan deze situatie", zegt hij. Je kunt zijn volledige reactie hier lezen.
Publicatiedatum: