Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verpakte Tasti-Lee tomaten goed ontvangen op Amerikaanse markt

"Vida Fresh is blij zijn nieuwe retailverpakking Tasti-Lee tomaten te introduceren," vertelt Andrew Walsh. "Onze biologische Tasti-Lee tomaten zijn vanaf nu verkrijgbaar in een in plastic verpakte doos van 0,45 kilo. De dozen zijn per twaalf verpakt en voorzien van productinformatie en barcode in het Engels en Frans, wat handig is voor onze Canadese klanten."
Vida Fresh is de exclusieve producent en leverancier van Tasti-Lee aan de Amerikaanse westkust. "De tomaat is al een vertrouwd product aan de oostkust maar maakt nu ook hier furore," vervolgt Walsh.



Tasti-Lee tomaten zijn rijk aan lycopeen, hebben een intensere kleur en zijn bovendien steviger dan gewone tomaten. Ze zijn 100% biologisch, GGO-vrij en aan de plant gerijpt.

Dankzij het hoge gehalte aan lycopeen vormen de tomaten een belangrijk onderdeel van een gezond voedingspatroon. In haar nieuwste richtlijnen beveelt het Amerikaanse voedingsbureau aan om dagelijks minimaal 375 gram groenten en fruit te eten omdat bewezen is dat dit het risico op hart- en vaatziekten verlaagt.

De Tasti-Lee tomaat werd ontwikkeld aan de Universiteit van Florida en heeft een perfecte zoet/zuurbalans. De tomaat behoudt zijn stevigheid van veld tot vork," aldus Walsh. Het product draagt het bio-keurmerk van Oregon Tilth en Food Safety van Primus Labs.


Contact: 
Andrew Walsh
Vida Fresh
Tel: 805.772.7020
Publicatiedatum: