Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kassen moeten importgroenten uit Moskou verdrijven

Volgens de minister van Landbouw en Voeding van de Moskou regio zal er meer dan 140.000 ton groenten geproduceerd moeten worden in bedekte teelt voor 2020 in de regio van Moskou. 

Het bekende tekort van verse groenten zal naar verwachting verdwijnen. Dit kan na verdere optimalisatie van kassen rondom Moskou. Volgens de plannen van de minister zal er 33.000 ton groenten geteeld worden worden in kassen in 2017. De toename van de groententeelt zal 12.000 ton zijn in vergelijking met vorig jaar. Dit als gevolg van het uitvoeren van nieuwe investeringsprojecten in de constructie van moderne kassencomplexen. Er zijn plannen om voor 2020 een volume van 140.000 ton aan verse producten te telen zoals komkommers en tomaten. 

Er zijn nog een aantal vraagstukken en problemen die besproken moeten worden met de deelnemers. Dit zal plaatsvinden tijdens de Form VegCult 2017. Het evenement wordt gehouden op 4 en 5 april in the House of the Moscow Region Government. 
Publicatiedatum: