Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sjaak van der Tak naar groentencongres Rusland

Burgemeester Sjaak van der Tak verblijft op 4 en 5 april a.s. in Rusland om deel te nemen aan het International Agrarian Forum on Vegetable Crops, VegCult 2017. Hij is voor dit congres uitgenodigd door de Russische ambassadeur in Nederland en zal onder andere deelnemen aan een rondetafelgesprek met de minister van Landbouw van Rusland en enkele andere Russische gasten, waaronder de gouverneur van de regio Moskou.

VegCult is een groot internationaal groentencongres, waar vorig jaar 2.000 bezoekers uit 35 landen aan deelnamen. De doelgroep wordt gevormd door de nationale en regionale overheden, het Russische en internationale bedrijfsleven en investeerders. Het ministerie van landbouw in Rusland is nauw betrokken bij dit event. Er vinden momenteel in Rusland grootschalige investeringen plaats in tuinbouwprojecten, waar ook Westlandse kassenbouwers bij betrokken zijn.

Inzet van burgemeester Van der Tak is het vergroten van de kansen van de Nederlandse glastuinbouw in Rusland. Hij spreekt onder meer over ontwikkelingen en technologische innovaties in de groentensector.
Publicatiedatum: