Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

60 nieuwe rassen bij Trial Center Tomato

De deuren van Rijk Zwaans Trial Center Tomato in Kwintsheul zijn weer geopend. Rijk Zwaan biedt bezoekers hier de mogelijkheid om bestaande en nieuwe rassen tomaten te bekijken en te proeven.



Jaarlijks teelt Rijk Zwaan zo'n 100 rassen tomaat in het trial center van snack- tot vleestomaat. "In de kas hebben we dit jaar ongeveer 40 bestaande rassen en 60 nieuwe rassen staan", licht demomanager Leo van Meurs toe. "We volgen het teeltproces en het -rendement van de rassen zeer nauwkeurig en vergelijken deze gegevens met de standaardrassen in alle segmenten. Ook dit jaar kunnen we onze bezoekers weer mooie nieuwe rassen laten zien." Naast de tomaten, presenteert Rijk Zwaan ook komkommer-, aubergine- en paprikarassen. Deze worden niet geteeld in het trial center, maar kunnen wel beoordeeld worden in de presentatieruimte.

Rijk Zwaan ontvangt elk seizoen zo'n 3000 bezoekers van over de hele wereld. "De feedback die we tijdens de rondleidingen krijgen, levert ons hele interessante inzichten op", vertelt Van Meurs. "We zijn dus erg benieuwd naar de reacties van onze gasten dit jaar, hopelijk weten we iedereen weer positief te verrassen."

Afspraak maken
Om een afspraak te maken bij het Trial Center Tomato kunt u contact opnemen met uw accountmanager van Rijk Zwaan of het secretariaat van Rijk Zwaan Nederland.

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan
Burgemeester Crezéelaan 40
2678 KX De Lier
T +31 174 532 300
rijkzwaannederland@rijkzwaan.nl
www.rijkzwaan.nl
Publicatiedatum: