Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoge tomatenprijzen in Polen

De tomatenproductie groeit langzaam aan het begin van het seizoen. Hierdoor is de prijs van de Admiro tomaten hoog. Daarnaast is er in bepaalde landen veel vraag naar tomaten, waardoor de tomatenprijzen nog hoger worden. Op dit moment is de prijs van de Admiro tomaten €2,80 per kilo. Kornelia Lewikowska van Green Best: "Dit gaat elk jaar zo. Hoe verder het seizoen zich ontwikkelt, hoe groter het volume wordt en hoe meer de prijzen dalen." De prognose voor de gemiddelde prijs van deze tomatensoort is moeilijk te bepalen. Vorig jaar was de gemiddelde prijs €0,67 per kilo. 



De Admiro tomaten worden geleverd aan Duitsland, Denemarken, Italië, en Frankrijk. In deze landen bevinden zich de grootste cliënten van Green Best. Lewikowska: "Wij zijn een handelsonderneming en exporteur zonder eigen productie. Het werken met verschillende producenten en het bezitten van een groot scala aan producten brengt veel voordelen met zich mee. Hierdoor kunnen we de producten tegen concurrerende prijzen aanbieden."

Voor meer informatie:
Kornelia Lewikowska
Green Best
Łukasiewicza 48
Rzeszów 35-604, Poland 
Tel.: +48 737 602 848 
Publicatiedatum: