Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Franse Rougeline introduceert nieuwe labels

Rougeline heeft hun nieuwe reeks etiketten gepresenteerd. De etiketten kenmerken niet alleen de herkomst en teler van het product, maar ook het kwaliteitsniveau. ''De afgelopen jaren heeft Les Paysans de Rougeline de Franse herkomst van de producten vertegenwoordigd,'' vertelt Isabelle Rebrioux. ''Het was tijd om een stap verder te gaan. Voor de consumenten is nu de herkomst en teler per product gerangschikt. 



''Ook zijn alle producten geordend naar drie verschillende smaak niveaus. Het eerste niveau is ''extra category'', gevolgd door ''tasty varieties'' en ''excellence gustative''. De laatste wordt ook wel premium genoemd.''



App
''Dit jaar hebben we een app uitgebracht. Het is een nieuwe service voor onze klanten. Ze kunnen de complete catalogus inzien, nieuws over het merk lezen en de commerciƫle activiteiten volgen. De app is gratis te downloaden in de Apple- en Android store. Het maakt de website compleet.''

Het bedrijf werkte met QR-codes. Ze zijn hiermee gestopt. Vrijwel niemand gebruikten de QR-codes. Nu hebben ze een website en een app. ''De app is eigenlijk niet voor de consumenten, maar meer voor onze klanten. Ze kunnen bijvoorbeeld zien hoe we werken en wat ons gebied is. De app kan alleen niet gebruikt worden om producten te bestellen. Hij geeft alleen informatie,'' legt Isabelle uit. 



Aardbeien
''Het aardbeien seizoen is ongeveer drie weken geleden begonnen met de gariguette. We hebben een hele goede oogst dit jaar. De aardbeien zijn smaakvol en zoet. We danken dit aan het milde en zonnige weer, wat we in februari in Zuid-Frankrijk gehad hebben. De tomaten zijn ook al op de markt. We zijn het seizoen een paar weken geleden gestart met cherrytomaten. Inmiddels zijn de heirlooms er ook,'' vertelt Isabelle.

Voor meer informatie:
Isabelle Rebrioux
Rougeline
Tel: +33 553 205 165
i.rebrioux@rougeline.com
www.rougeline.com
Publicatiedatum: