Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Royal Brinkman gaat audiosystemen verkopen

Klassiek of liever heavy metal?

Royal Brinkman verwelkomt een nieuwe leverancier op royalbrinkman.nl: audiosystemenleverancier Sol4. Deze samenwerking zorgt ervoor dat telers nu ook bij Royal Brinkman terecht kunnen voor complete audiosystemen voor in de kas – volledig op maat gemaakt op basis van de grootte van de kas en bedrijfsruimte én de persoonlijke wensen van telers – maar ook voor losse apparatuur en onderdelen.

V.l.n.r.: Platformspecialist Ferry Broch en inkoper Piet-Jan de Zeeuw van Royal Brinkman en Peter van Beek, eigenaar/directeur van Sol4.

Muziek tijdens het werk zorgt voor een goede sfeer en daardoor voor een hogere productiviteit. Een goede geluidsinstallatie in een kas aanleggen is echter vrij specialistisch. Sol4 is gespecialiseerd in geluidsinstallaties voor de tuinbouwsector en kan telers hierin dus goed adviseren. Een samenwerking tussen Royal Brinkman en Sol4 komt dan ook niet zomaar uit de lucht vallen. Peter van Beek van Sol4: "Royal Brinkman is voor telers de bekende naam. Wij zijn de specialist die ervoor zorgt dat de geluidsinstallatie werkt én eenvoudig te bedienen is!"

Sinds juni 2016 verwelkomde Royal Brinkman al ruim twintig nieuwe leveranciers. Ferry Broch, platformspecialist bij Royal Brinkman: "Ons doel is om via royalbrinkman.nl een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Alles wat een teler nodig zou kunnen hebben voor zijn bedrijfsvoering, moet hij kunnen verkrijgen via onze webshop. Een goede geluidsinstallatie hoort daar uiteraard ook bij. De producten van Sol4 zijn dan ook een heel mooie en goede aanvulling op ons huidige productassortiment!"

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl
Publicatiedatum: