Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Monterosa tomaat voortaan beschikbaar bij BelOrta

De eerste Monterosa tomaten van het nieuwe seizoen werden gisteren verkocht bij BelOrta. Deze unieke roze vleestomaat is heel populair in Zuid-Europa maar nog ongekend bij de Belgische consument. Met de eerste lokaal geteelde Monterosa tomaten van het seizoen wil BelOrta hierin verandering brengen. Deze nieuwe vleestomaat is intens rozerood van kleur, heeft een zachte schil en een kruidige smaak. Monterosa valt tevens op doordat ze asymmetrisch geribd is met daarop een opvallende kroon.


 
Eigen stijlvolle verpakking
Dit seizoen zullen twee BelOrta producenten Monterosa telen. De primeurkistjes werden gisteren gekocht door koper Alegria Fruit. Hiermee voegt BelOrta een nieuwe bijzondere tomaat toe aan haar uitgebreide tomatenassortiment. Deze tomaat is reeds erg populair in Spanje maar nog ongekend in Noord-Europa. Na zorgvuldig onderzoek werd deze unieke tomaat vorig jaar geselecteerd voor het BelOrta Chef gamma. BelOrta biedt de Monterosa aan met een eigen stickertje en bijhorende hoekkaart.

Contactpersoon
Jo Lambrecht
Commercieel manager
Tel: +32 (0)15 55 11 11
www.belorta.be
 
Publicatiedatum: