Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landgard voegt 20 nieuwe Italiaanse leden toe

In het kader van een telersbijeenkomst in hoofdteeltgebied Albenga (Italië) stelden Armin Rehberg, bestuursvoorzitter van Landgard, en Helmut Tenberken, verantwoordelijk voor de afdeling Discount bij Landgard, de te volgen koers vast voor de opname van nieuwe sterke Italiaanse bedrijven in de telerscoöperatie Landgard.



Landgard werkt al jarenlang samen met de nieuwe leden en de jarenlange dienstverlener Italservice onder leiding van Dieter Kicherer. Het integreren van de Italiaanse bedrijven schept in het kerngebied Albenga de juiste voorwaarden voor een duurzame verkoop. Want naast de afzetzekerheid voor de producenten wordt voor de klanten het kopen van producten van kwalitatief hoog niveau met gepersonifieerde productie steeds belangrijker. Dieter Kicherer en Italservice als strategische partner zullen ook in de toekomst als zelfstandige dienstverlener in worden gezet voor de afwikkeling van de zaken in Italië.

De nieuwe lidbedrijven in Italië bieden Landgard uitstekende mogelijkheden. Het assortiment van de nieuwe lidbedrijven omvat met name kruiden, lavendel, perkplanten en margrieten met een hoofdseizoen van februari tot mei.

Het kerngebied Albenga ligt in de provincie Savona in Ligurië en telt een totaal areaal van 400 hectare, waarvan 150 hectare onder glas.

Publicatiedatum: