Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Greenhouse Business Management cursus 31 mei t/m 2 juni

Russen dol op Nederlandse vakkennis

Investeerders en ondernemers binnen de agrarische sector kunnen nu meer ervaring en kennis op doen. Het uitbreiden van kassen op grote schaal is een nieuwe, maar interessante markt. Vostock Capital organiseert een speciaal Greenhouse Business Managment evenement. Het zal plaatsvinden in Nederland van 31 mei tot 2 juni 2017.

Het evenement wordt georganiseerd om investeerders, initiatiefnemers en besluitvormers, die interesse hebben in het uitbreiden van kascomplexen, te verbinden. Samen met actieve internationale experts zal er gekeken worden naar technologie, ontwikkeling, energiebeheer, verwerkingsfaciliteiten en logistiek.



Kennis uitwisselen

Rusland is een van de meest besproken landen met betrekking tot de ontwikkeling van de kassen en hen moderne technologie op grote schaal. Organisator Vostock Capital gelooft in het samenwerking en het uitwisselen van kennis. Een land zoals Nederland is van groot belang voor het volledig benutten van de opties. Zij zijn hier succesvol in en benutten de kansen volledig. ''Het Westland is het meest duurzame gebied van Nederland. Dat maakt het zo positief voor ons, '' legt Irina Stepanova uit. ''Deelnemers van het evenement hebben zo de mogelijkheid om ervaring op te doen en contacten te leggen met andere bedrijven, die al werkzaam zijn op dit gebied.'' 

Azië & Onafhankelijke Staten

We focussen op de grote mogelijkheden binnen Rusland. Toch zijn er ook investeerders uit andere landen. ''We verwelkomen deelnemers van de CIS landen, Europa en Azië. Vertegenwoordigers uit o.a. Rusland, Kazachstan, Belarus, Oekraïne en Nederland hebben deelname al bevestigd. Zij zullen deelnemen aan technische bezoeken en het conferentieprogramma.

Bezoeken, presentaties en discussies

Het driedaagse evenement zal zich concentreren op vier gewassen, die verbouwd worden in de kassen. Groenten, bloemen, sla en bessen. Een selectie van internationale bedrijven uit Nederland, Israël, Italië en Spanje zullen hun bevindingen delen. Deze zijn voortgekomen uit studies of eigen ervaringen. Daarnaast zullen er in Nederland circa 10 bezoeken plaatsvinden aan verschillende kassen waar groenten, bloemen, bessen of sla al verbouwd worden.

Het uitgebreid netwerken en het discussiëren zal naar verwachting leiden tot een aantal interessante conclusies voor zowel Rusland als voor de internationale bedrijven. Daarnaast zal er aandacht besteed worden aan het beheren van energie. Een aantal specialisten zal hun visies met betrekking tot boekhouding, energie en transport delen. Met behulp van presentaties zullen er doeltreffende business strategieën besproken worden. Deelnemers worden zo geïnformeerd over hoe ze hun bedrijf het beste winstgevend kunnen maken. Ook wordt er ingegaan op het verwerkingsproces en het verbeteren van de infrastructuur. 



Investeerders, telers, ondernemers, kassenbouwers en andere medewerkers in de agrarisch- en tuinbouw sector, die geïnteresseerd zijn in deelname aan het evenement zijn welkom en kunnen contact opnemen met directeur Elvira Sakhabutinova. 

ESakhabutdinova@vostockcapital.com
tel. +7 499 505 1 505
www.greenhousesmanagement.com
Publicatiedatum: