Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luiten Greenhouses erkend als leerbedrijf

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft onlangs Luiten Greenhouses, totaalleverancier, constructeur en installateur van tuinbouwprojecten, productiekassen, scherminstallaties en tuinbouwbenodigdheden, erkend als officieel leerbedrijf.

Regelmatig hebben medewerkers van Luiten Greenhouses een gastcollege gegeven op verschillende hogescholen en daarnaast loopt er op dit moment een internationalisering project in samenwerking met hbo-studenten. Vanaf nu worden ook de mbo-studenten bediend bij Luiten Greenhouses. De mogelijkheid is er nu om officieel stage te komen lopen of een leren-werken traject af te leggen.

Een Erkend leerbedrijf leidt een leerling op voor het beroep waarvoor hij/zij leert. Het bedrijf brengt de leerling op een veilige manier de juiste vaardigheden bij. Er wordt ook aandacht geschonken aan de juiste beroepshouding. Denk aan de omgang met klanten en leveranciers, de juiste motivatie en het nemen van initiatieven. Luiten Greenhouses zal vooral leerlingen uit de Techniek sector gaan begeleiden.

Een bedrijf mag niet zomaar Erkend leerbedrijf worden. Er moet aan strikte voorwaarden worden voldaan voor de erkenning op de muur gespijkerd mag worden. Zo dient de leerling in een veilige leerplaats te kunnen werken en er moet voldoende deskundige begeleiding zijn.

Voor meer informatie:
Luiten Greenhouses
Kijckerweg 95
2678 AC De Lier
Tel: +31 (0)174-624486
info@luiten-greenhouses.com
www.luiten-greenhouses.com
Publicatiedatum: