Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Revaho 101e convenantpartner MVO Westland

Afgelopen week mocht MVO Westland met Revaho een nieuwe convenantpartner begroeten. Dit brengt het aantal convenantpartners van MVO Westland op 101.

Voorafgaand aan de ondertekening heeft Edwin Zuidgeest, accountmanager bij Patijnenburg, via een quickscan de mogelijkheden onderzocht voor het plaatsen van iemand die valt onder de baanafspraken (iemand met een arbeidshandicap). Hieruit is gebleken dat er bij Revaho een functie kon worden gecreëerd voor een assistent magazijnmedewerker en deze past goed bij deze doelgroep. Door de werkomgeving en de goede begeleiding door Revaho en de jobcoach van Patijnenburg is het een succes geworden. Inmiddels is Peter Brest van Kempen hier al sinds juni 2016 aan de slag.


Op de foto (v.l.n.r.) Henriëtte Vrijma, Edwin Zuidgeest, Liedia Visser en Peter Brest van Kempen

"Wij wilden ons graag aan MVO Westland verbinden, zeker ook omdat wij vanuit onze missie graag als bedrijf betrokken willen zijn bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als mensen weer in het arbeidsproces komen krijgen ze structuur in hun leven en contact met collega's. Dat is heel belangrijk om je in de maatschappij staande te kunnen houden", aldus Henriëtte Vrijma, HR-manager bij Revaho.

"Door de quickscan hebben we een aantal taken bij elkaar gevoegd en daar is deze interessante functie uit voort gekomen. Vanuit MVO Westland kregen wij keuze uit een aantal kandidaten waardoor wij een goede match konden maken met het bedrijf en onze medewerkers", vervolgt Liedia Visser, HR-medewerker bij Revaho. "Daarbij is vooral ook gekeken of er een klik was, want ook dat is belangrijk voor het team. Daarnaast hebben we de cursus 'Buitengewoon begeleiden' bij Patijnenburg gevolgd, waardoor we onze nieuwe medewerker beter kunnen begrijpen én begeleiden. Inmiddels is Peter hier helemaal op zijn plek en wordt er rekening met hem gehouden. Hij werk hard, weliswaar op een iets trager tempo dan de rest, maar bovendien is hij ook heel secuur. Wij zijn in elk geval blij dat wij met MVO Westland en Peter in zee zijn gegaan. Wij willen dit traject – als het enigszins mogelijk is - zeker ook bij collega-ondernemers aanbevelen."

Voor meer informatie:
Revaho
Aartsdijkweg 22
2676 LE Maasdijk
T: +31(0)174-525444
E: info@revaho.nl
www.revaho.nl

MVO Westland
info@mvowestland.nl
www.mvowestland.nl
Publicatiedatum: