Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vierde seizoen FETfit educatieprogramma van start

Het FETfit jeugdeducatieprogramma is weer gestart. Dit programma, bedoeld voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool, laat kinderen op een speelse wijze kennis maken met de tuinbouw. Dinsdag 14 maart kwam de eerste klas van het nieuwe seizoen op bezoek.



Wat houdt het programma in?
Het FETfit-programma, wat staat voor Fietsen, Educatie en Tuinbouw, is een initiatief van Coöperatie DOOR/Prominent, Jeugd Bakkie Fietsen en de afdeling NME (natuur- en milieueduatie) van gemeente Den Haag. Het programma bestaat uit verschillende 'bouwstenen', waarvan het bedrijfsbezoek er één is. De kinderen starten met een rondleiding bij trostomatenkwekerij De Bakker Westland in Kwintsheul en van daaruit vertrekken ze met een Bakkie Fiets om langs te gaan bij diverse Westlandse kwekers. Daar krijgen ze uitleg over het product en mogen soms zelfs door de kas fietsen. Bij vertrek mogen ze in hun bakkie voor op de fiets wat producten meenemen.



Ontmoet Fabiënne
Fabiënne leidt je op de website rond in de kassen. Maar, je kan haar ook 'in het echt' ontmoeten, bij het bakkie fietsen. Op de website en facebookpagina staan filmpjes waarin ze je meeneemt op de fiets en de kassen in. Ook wordt de 'nieuwe' Fabiënne voorgesteld. Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.fetfit.nl of www.facebook.com/FETfitEducatie.



Sponsoring
Dankzij sponsors kan het programma tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden. Ook sponsor worden? Neem dan contact op via marielle@dcprominent.nl en/of www.fetfit.nl. Op de website is te zien welke bedrijven al sponsor zijn.
Publicatiedatum: