Dé website voor de Nederlandse groententeelt
Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Dick Breugem wint drone-opname met HNT-prijsvraag

Binnenkort vliegt een drone boven Tomatenkwekerij Breugem in Bleiswijk voor het maken van video-opnamen. Teler Dick Breugem is namelijk de winnaar van de prijsvraag die LetsGrow.com organiseerde tijdens de beurs HortiContact. Thema van de prijsvraag was Het Nieuwe Telen (HNT).Nieuw dashboard gelanceerd
Tijdens de vakbeurs HortiContact in Gorinchem introduceerde LetsGrow.com een nieuw dashboard, de Thermoview (een warmtebeeldcamera voor het gewas) en de Heatmap (een digitale kaart van de warmte- en vochtverdeling in de kas). Daarnaast konden beursbezoekers deelnemen aan een prijsvraag over Het Nieuwe Telen. Uit de deelnemers die alle vragen goed hadden trok LetsGrow.com een prijswinnaar.

Enthousiast over Het Nieuwe Telen
Dick Breugem is verheugd dat hij de wedstrijd won. "Ik deed eigenlijk niet eens mee wegens de prijs, maar vooral omdat ik zo enthousiast ben over Het Nieuwe Telen. Ik heb een aantal jaar in de HNT-begeleidingsgroep voor tomaten gezeten. Dat heeft me enorm veel opgeleverd want met beperkte ingrepen kun je enorm veel energie besparen."

Betere discussies
De Bleiswijkse tomatenteler is niet alleen enthousiast over Het Nieuwe Telen, maar ook over LetsGrow.com. "Ik werk al sinds het begin met LetsGrow.com, dus al vijftien jaar. Het mooie is dat iedereen tegenwoordig druk is met het verzamelen van data. Maar de vraag is: wat doe je met die gegevens, hoe breng je ze samen, hoe koppel je? Dat kan met LetsGrow.com. Niet voor niets gebruiken we LetsGrow.com bij de twee telersgroepen waarbij ik ben aangesloten. Daardoor kun je veel betere discussies voeren met collega's."

Voor meer informatie:
LetsGrow.com
Westlandseweg 190
3131 HX Vlaardingen
T: +31 (0)10 460 81 08
F: +31 (0)10 460 80 00
info@letsgrow.com
www.letsgrow.com

Publicatiedatum: 20-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: