Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse brancheverenigingen groepen zich in ‘Agri-Brexit Coalition’

De 'Agri-Brexit Coalition' is een nieuw samenwerkingsverband van acht organisaties en brancheverenigingen die betrokken zijn bij de agribusiness, dat ten doel heeft om de expertise van deze specifieke sector onder de aandacht te brengen bij de onderhandelingen over Brexit.

Volgens coördinator David Caffall, voorzitter van de AIC, is de Agri-Brexit coalitie opgericht door: Agricultural Engineers Association (AEA), Agricultural Industries Confederation (AIC), British Society of Plant Breeders (BSPB), Central Association of Agricultural Valuers (CAAV), Crop Protection Association (CPA), Grain and Feed Trade Association (GAFTA), National Association of Agricultural Contractors (NAAC) en de National Office of Animal Health (NOAH). 

De nieuwe groep zal zich richten op de belangrijkste kwesties in de Brexit onderhandelingen met betrekking tot de Britse handel en de levering van goederen, diensten, technologie en advies aan Britse telers. Het doel is zogezegd om de Britse regering te informeren en te beïnvloeden met het oog op een positief resultaat van de onderhandelingen voor de Britse landbouw, de EU en de rest van de wereld.

Caffall: "Welke vorm de Britse landbouw in de komende jaren ook aanneemt, de sector en de natie zullen afhangen van een hogere efficiëntie en productiviteit naast succesvolle relaties met andere landen. De coalitieleden vormen de belangrijkste kanalen voor kennisoverdracht en het doorvoeren van technische vooruitgang in teeltbedrijven. Dit is een collectief hulpmiddel dat we aan de Britse regering aan kunnen bieden; een 'one-stop shop' van expertise."

Voor meer informatie:
Crop Protection Association
2 Swan Court
Cygnet Park
Hampton
Peterborough
PE7 8GX
01733 355370
info@cropprotection.org.uk
www.cropprotection.org.uk
Publicatiedatum: