Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Saskia Goetgeluk wordt CEO Brightlands Campus Greenport Venlo

Saskia Goetgeluk (1964) start per 1 mei 2017 als CEO van Brightlands Campus Greenport Venlo. Zij wordt verantwoordelijk voor de inhoudelijke doorontwikkeling van de campus tot kennis- en innovatielandschap op het gebied van gezonde voeding.



"Campus als autoriteit"
Met Saskia Goetgeluk was manager van Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, koepelorganisatie Greenport Holland en Holland Horti International en betrokken bij de Nationale Wetenschapsagenda. Goetgeluk: "Brightlands Campus Greenport Venlo moet dé aanjager worden van innovatieprojecten en businesscases, die ook daadwerkelijk zorgen voor nieuwe investeringen en arbeidsplaatsen. Er moet over de campus gepraat worden als een autoriteit: door baanbrekend onderzoek, maar ook door het organiseren van activiteiten waar je 'bij' moet zijn. Hierin manifesteren de andere drie campussen zich al, en Venlo sluit daarop aan. Daarin ligt de kracht van Brightlands: vier hotspots van innovatie en toponderzoek in Limburg werken samen aan gezonde, innovatieve en duurzame oplossingen voor de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd."

"Ervaren verbinder"
Nick Bos, vicevoorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Maastricht en voorzitter van de Stuurgroep Brightlands Campus Greenport Venlo: "Saskia's kennis en ervaring passen goed bij wat wij zochten. Uitgebreide kennis van de sector, ervaring met de combinatie van wetenschap en business en bovendien een expert in het verbinden van stakeholders aan één gezamenlijk doel. Ze zal ook snel haar weg weten te vinden in de verbinding met de andere campussen binnen Brightlands."

Ook gedeputeerde Twan Beurskens van Economische Zaken is erg positief over de benoeming van Goetgeluk. "Er gebeurt momenteel heel veel op Brightlands Campus Greenport Venlo, en dat wordt alleen maar meer. In 2017 vestigen zich diverse hoogwaardige bedrijven op de campus en worden er hoogstaande nieuwe onderzoeksfaciliteiten gerealiseerd. Met Saskia Goetgeluk hebben we een ervaren verbinder in huis gehaald, die deze ontwikkelingen kan versterken en verder uit kan bouwen."

Voor meer informatie:
www.brightlands.com
Publicatiedatum: