Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Noordhuys Packing behaalt SKAL-certificering

Noordhuys Packing is zich bewust van diens ecologische voetafdruk en de noodzakelijkheid van duurzaam en milieuvriendelijk produceren binnen de AGF-sector. Vanuit deze opvatting heeft Noordhuys Packing zich officieel laten certificeren door de certificerende instelling SKAL. Naast gangbaar product is onze organisatie nu ook gecertificeerd om biologisch product te mogen verwerken.



Het SKAL certificaat is een aanvulling op het kwaliteitssysteem van Noordhuys Packing dat sinds de uitgave van BRC versie 7 in het bezit is van een BRC AA+ certificaat. Traceerbaarheid en product authenticiteit zijn belangrijke pijlers in ons productieproces. Noordhuys Packing beschikt daarom over een hoogstaand ERP systeem, wat de traceerbaarheid van beide gangbare- en biologische grondstofproducten kan volgen tot in detail.

Door deze combinatie van kwaliteitsstandaarden faciliteert Noordhuys Packing het verpakken van diverse AGF-producten en wordt het afleveren van een eerlijk en betrouwbaar eersteklas eindproduct gegarandeerd. Op deze manier voegt Noordhuys Packing waarde toe aan de integrale keten.

Voor meer informatie:
Noordhuys Packing
Tel: 0187-645130
www.noordhuys.nl

Publicatiedatum: