Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"KOE-KAM-BAAAAH"

Muzikale ode aan komkommer

Als een reggae-artiest een ode brengt aan een groene plant die goed in kassen gedijt, is de kans klein dat het over groenten gaat - maar deze keer is het toch echt zo. In een video prijst de Britse artiest Macka B de komkommer aan.




Macka B is een van de beroemdste reggae-artiesten wereldwijd en met name in het Verenigd Koninkrijk en uiteraard reggae-land Jamaica heeft hij een succesvolle carrière opgebouwd. En dat niet alleen - hij is ook nog eens dol op gezond eten.

"Bomvol vitaminen en mineralen, goed voor haar en nagels en lekker in een drankje", zo rapt Macka in een video over komkommers die hij op Facebook plaatste. Het is niet voor het eerst dat Macka B zich enthousiast over AGF uitlaat. Op maandag is het Medical Monday op zijn facebook-pagina en op woensdag Wha me eat Wednesday en dan brengt hij een muzikaal eerbetoon aan een vegan product. Bekijk hier bijvoorbeeld hoe dol Macka is op zachtfruit of zing mee met zijn bananensong.

De remix van Macka's komkommer-song staat inmiddels ook op Itunes. "Goedkoper dan een komkommer!" aldus de artiest zelf.

Publicatiedatum: