Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe mixpakketten van bieten en boerenkool

Het Amerikaanse Mann Packing zal op de Southern Exposure-show een aantal nieuwe producten introduceren. Het gaat om de nieuwste toevoeging aan zijn merk Veggie Slaw Blends in de vorm van de Kale Beet Blend, het merklijn Nourish Bowls en een aantal andere voedingsmiddelen.

De nieuwe mixverpakking van boerenkool, koolraap, rode kool en goudkleurige bieten is een veelzijdig product. De mix kan op zichzelf worden gegeten of een onderdeel vormen van salades, smoothies of andere maaltijden. Mann Packing heeft ter promotie een video gepubliceerd die uitleg over het product geeft.

Alle Veggie Slaw Blends van Mann Packing kunnen worden geroosterd in een blender worden gedaan of als salade worden omgeschept. Naast Kale Beet Blend bestaat de merklijn uit Broccoli Cole Slaw, Power Blend en Rainbow Salad.

"Onze Veggie Slaw Blends creƫert zijn eigen gezonde niche in het aanbod van versproducten. Deze producten zijn een mooie gelegenheid voor retailers om in te spelen op de behoefte van de consument aan versheid en gebruiksgemak," zegt Gina Nucci, marketingdirecteur bij Manns Packing.

Op de stand op Southern Exposure laat het bedrijf ook zijn merklijn Nourish Bowls zien, waar Mann Packing eerder een onderscheiding voor heeft gewonnen. Enkele producten in deze lijn zijn Cauli-Rice Curry, Sesame Sriracha, Monterey Risotto, Smokehouse Brussels, and Southwest Chipotle.


Mann Packing
Tel: 831-796-2663
Publicatiedatum: