Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
5 april, 's-Gravenzande

Meedenkers digitalisering gezocht

De tuinbouwsector is door de toenemende digitalisering en internationalisering volop in beweging. Over 10 jaar zal de dagelijkse bedrijfsvoering op tuinbouwbedrijven er hierdoor compleet anders uitzien. Daarom is Royal Brinkman op zoek naar (aanstormende) tuinbouwondernemers die mee willen meedenken over de digitalisering van Royal Brinkman.

Wat gaat er door deze toenemende digitalisering en internationalisering veranderen in de dagelijkse bedrijfsvoering op tuinbouwbedrijven? Welke mogelijkheden en uitdagingen ontstaan hierdoor? En hoe kan Royal Brinkman hierin ondersteuning in bieden? Daarover wil het bedrijf graag met ondernemers van gedachte wisselen tijdens de inspiration meeting op woensdag 5 april op het Royal Brinkman hoofdkantoor in 's-Gravenzande.



Ben jij een vooruitstrevende ondernemer of ambitieuze agro student en wil je met anderen uit de sector van gedachten wisselen over onderwerpen als digitalisering van de glastuinbouw en de doorontwikkeling van de Royal Brinkman webshop? Meld je dan nu aan via deze link. De bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 5 april van 15:00 tot 17:00 uur op het Royal Brinkman hoofdkantoor in 's-Gravenzande. Let op: er is slechts plek voor 15 personen.

Waar: Royal Brinkman hoofdkantoor, Woutersweg 10 in 's-Gravenzande
Wanneer: woensdag 5 april van 15:00 tot 17:00 uur

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl
Publicatiedatum: