Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ook actief in voedingsmiddelenindustrie en AGF-sector

Reinigingsbedrijf Christeyns richt zich nu ook op Nederland

De Belgische chemiegroep Christeyns, die als specialist in reinigings- en desinfectiemiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie een stevige Europese reputatie opbouwde, breidt haar activiteiten nu ook uit naar Nederland. Sinds de oprichting in België in 1946 is familiebedrijf Christeyns uitgegroeid tot een bekende speler op de wereldwijde markt van de hygiëne-chemie. Als detergentenleverancier aan wasserijen werd het bedrijf in vele Europese landen zelfs marktleider.

In 2011 maakte Christeyns dan de stap naar de voedingsmiddelenindustrie. Nu is Christeyns Food Hygiene ook klaar om de Nederlandse markt te bedienen maar haar detergenten, hygiënemiddelen, apparatuur en dienstverlening.

Reiniging en desinfectie
Onder de merknaam Mida biedt Christeyns een volledig assortiment reinigings- en desinfectiemiddelen aan voor installaties, oppervlakken en gereedschappen. Ze zijn toe te passen voor:
  • Cleaning In Place
  • Open Plant Cleaning
  • Desinfectie
  • Baansmering van transportbanden
  • Membraanreiniging
Alle desinfectiemiddelen zijn toegelaten door het Ctgb.
Christeyns levert onder andere aan bedrijven in de zuivelindustrie, vlees- en visverwerking, kant-en-klaarmaaltijden, drankenindustrie & brouwerijen, bakkerij-, pasta- & chocolade-industrie, verwerking van groenten & vruchten en food retail.

Christeyns Academy
Met de Christeyns Academy biedt het bedrijf haar klanten ook trainingen en opleidingen voor diverse niveaus in de organisatie. De opleidingen vormen een mix van theoretische onderbouwing en praktische toepassing. Zo zijn er bijvoorbeeld opleidingen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid, nieuwe wetgeving en innovaties, reinigingsmethodes en het gebruik van reinigings- en desinfectiemiddelen in combinatie met de geschikte apparatuur.

Service en ondersteuning
De dienstverlening van Christeyns Food Hygiene bestaat onder andere uit periodieke controles op reiniging en desinfectie (zoals het uitvoeren van titratie) inclusief schriftelijke rapportages, het verstrekken van reinigingsinstructies en het automatisch verstrekken van veiligheidsinformatiebladen. Daarnaast gaat Christeyns samen met haar klanten op zoek naar manieren om hun kwaliteit te verbeteren en kosten te besparen.

Professionele textielverzorging
Ook voor het wassen van bedrijfskleding biedt Christeyns ondersteuning aan de hand van professionele wasmiddelen, water- en energiebesparende processen, periodieke controles op hygiëne en desinfectie, en automatische doseerapparatuur.
Alain Bostoen, eigenaar van Christeyns: 'We zijn nu in meer dan tien landen in Europa actief met Christeyns Food Hygiene. In deze landen bedienen we meer dan 2.500 klanten. Ik ben blij dat wij, na een goede voorbereiding, Christeyns Food Hygiene nu ook in Nederland hebben kunnen lanceren.'

Christeyns is aanwezig op Food Future, op 23 maart 2017 in Den Bosch.

www.christeyns.com
Publicatiedatum: