Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Unal Kök, Unal 03 Import-Export:

"Turkse en Nederlandse groenten zijn mijn specialiteit"

Tholen - Al sinds 2008 is Unal Kök met zijn zaak Unal 03 Import-Export een vertrouwd gezicht op de Centrale Groothandelsmarkt in Amsterdam. Zijn klanten, zowel van Turkse als Nederlandse komaf, weten hem vooral te vinden voor zijn specialisme: kasgroenten. "Voor tomaten, aubergines, komkommers, paprika's en courgettes moet je bij mij zijn."



Waar Unal in het voorjaar en de zomer de kasgroenten direct van Hollandse tuinders betrekt, koopt hij in de winter vooral product in Turkije. "Afgelopen maanden waren er grote tekorten vanuit Spanje, maar vanuit Turkije was er voldoende aanvoer", vertelt de handelaar. Hij ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. "Op de groothandelsmarkt hebben we hier dagelijks toch wel vijftig tot tachtig klantjes die hun producten komen halen. Zolang wij werken met een goede kwaliteit en scherpe prijzen, blijven die echt wel komen!"

Voor meer informatie:
Unal 03 Import-Export
Centrale Groothandelsmarkt 129
1051 LJ Amsterdam
Mob: 06-21216785
unalkok@live.nl
www.unal03.nl