Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Saudi-Arabië: Nederlanders bouwen 5,5 ha kas in de woestijn

Ook in de woestijn van Saudi-Arabie zijn Nederlandse kassenbouwers te vinden. Voor Al Bustan Nurseries wordt momenteel een kwekerij weggezet van 5,5 hectare. Het project wordt gerealiseerd door Prins Group in samenwerking met Stolze. Inmiddels is het beglazen begonnen. Op de kas komt diffuus glas te liggen.





Al Bustan Nurseries is één van de belangrijkste kwekerijen van groenten en perkplanten in Saoedi-Arabië. Ook in deze nieuwe kas komen groentenplanten en perkgoed te staan. Deze worden volledig met Nederlandse technieken geteeld.




 

Het project wordt voorzien van diffuus glas, een high-tech verwarmings- en irrigatiesysteem, een vernevelingsinstallatie, en een pad & fan koelingsysteem. De kas wordt voorzien van verschillende schermen zoals voor bepaalde onderdelen verduisteringsscherm. Het gehele project wordt speciaal voor deze klant op maat gemaakt en is geheel afgestemd op zijn wensen.



Voor meer informatie:
Prins Group
Bovendijk 38
2295 RZ Kwintsheul
Netherlands
T: +31 174 52 68 80
F: +31 174 52 68 81
info@prinsgroup.com
www.prinsgroup.nl
Publicatiedatum: