Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FreshConcept bestaat 10 jaar in 2017

"Belgische fundering bedrijf te herkennen aan aandacht voor de klant"

Tholen - FreshConcept bestaat 10 jaar in 2017 en staat vooral bekend om de handel in zachtfruit. "Van groot belang vinden wij het rechtstreekse contact met de telers. Daarnaast koppelen wij ook producenten aan onze klanten. Zo weten ze wat er op het veld gebeurt", vertelt Ron Poppelaars, die nu ruim een jaar actief is in het bedrijf als trademanager. "Op die manier laten we zien dat we transparant zijn en kunnen we snel schakelen."



Aardbeien in een eggbox
"Zachtfruit is booming", zegt Ron. "Wij importeren, exporteren en re-exporteren het hele jaar rond dit mooie fruit. FreshConcept heeft een directe aanvoer uit België, Nederland, Spanje, Portugal, Argentinië, Chili en Egypte. Hierbij benutten we de kennis van de Group Achiel De Witte om het overzeese en buitenlandse product aan de man te brengen. Onze visie hierbij is om zo veel mogelijk waarde toe te voegen met een persoonlijke benadering. We leveren aan zowel groothandel als retail." FreshConcept introduceert regelmatig noviteiten. "Zo hebben wij een unieke samenwerking met een teler uit Spanje, die de aardbeien in een speciale 'eggbox' verkoopt. Deze worden op maat gelegd en verpakt. Bij het bedrijf wordt naar perfectie gestreefd. FreshConcept is exclusieve verdeler van dit Spaanse concept in Noord-Europa."



Onder het merk Cebon
FreshConcept is sinds kort gevestigd op een nieuwe locatie in Breda en valt onder de Belgische Group A. De Witte. "De groep werkt steeds nauwer samen. Er zijn veel voordelen om onderdeel te zijn van een sterke speler. Het grootste deel van onze producten wordt verkocht onder Cebon. In het seizoen leveren we natuurlijk Belgische en Nederlandse producten. Onze telers werken graag mee aan een snelle invulling van de internationale vraag omdat de transparantie voor hen steeds meer primeert en dit met respect voor de Belgische en Nederlandse eigenheid, het veilinggebeuren." De producten gaan naar verschillende Europese landen. "We merken jaarlijks een groei en het klantenbestand breidt stap voor stap uit. We leveren met name aan het VK, Frankrijk, Oost-Europa, Duitsland en Scandinavische landen. Met name in Duitsland zien we veel potentieel." Aandacht hebben voor de noden van de klant is volgens Ron één van de belangrijkste steunpilaren van het bedrijf. "Je merkt dat het bedrijf een stevige Belgische fundering heeft vanwege de zorg en tijd die we besteden aan de klant. En dit zorgt voor unieke relaties."
 
Voor meer informatie:
freshconcept BV
Member of Group Achiel De Witte
Ron Poppelaars
Senior Trade Manager
+31 (0) 76 52 466 47
 +31 (0) 76 52 466 40
+31 (0) 6 55 45 68 53
ron.poppelaars@fresh-concept.nl
www.fresh-concept.nl