Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Gezonde Tafel maakt stevige bodem voor de carnaval

Tholen – "Deze dagen zorgen wij voor een stevige bodem voor de carnavalsvierders", vertelt Marc Eestermans van De Gezonde Tafel. Zijn winkel ligt buiten de carnavalszone van Breda of Kielegat zoals het deze dagen heet. Tijdens de vier dagen dat de meeste mensen zich onderdompelen in het feestgedruis, zorgen ze vanuit de winkel voor gezonde en voedzame maaltijden op de tafel van hun klanten. "Dit jaar hebben we eigenlijk voor het eerst besloten om open te gaan en dat valt niet tegen. Bij de start van de carnaval op zaterdag hebben we goede zaken kunnen doen. Hopelijk blijft dat de komende dagen zo."



De Gezonde Tafel bereidt deze dagen extra veel kant-en-klaar maaltijden om de carnavalsvierders te ontlasten. "We zijn druk met het klaarmaken van stevige kost, boerenkool, zuurkool, hutspot en natuurlijk erwtensoep", vertelt Marc. Verder is deze dagen hun vitaminebom De Hulk heel populair, een groene slowjuicie van verschillende soorten groenten en fruit. Social media als Facebook zijn een ander hulpmiddel. De Gezonde Tafel post naast foto's ook korte filmpjes van hun acties, zo ook van de stamppotjes en De Hulk.




Voor meer informatie:
De Gezonde Tafel
Marc Eestermans
De Burcht 7a
4834 HE Breda (IJpelaar)

T: (076) 560 25 69
info@degezondetafel.nl
www.degezondetafel.nl