Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studenten ronden succesvol opleiding af bij Landgard

Zeven jonge talenten van de Landgard Group hebben reeds na tweeënhalf jaar hun opleidingen succesvol afgesloten met een vervroegde eindtoets. Vijf van hen volgden een opleiding tot handelaar binnen de groothandel en buitenlandse handel. Eén van hen volgde een opleiding voor magazijnlogistiek en één van hen volgde een opleiding voor beroepschauffeur. Andrea Bergers, Sabrina Nent, Daniela Pieschel, Niklas Pütz en Patrick Germes voltooiden hun opleiding op het hoofdkantoor van Landgard in Straelen-Herongen, Dennis Gitzelmann in het Noord-Duitse Wiesmoor en Hans Peer Luckert in Hamburg.


Vier van de zeven voormalige studenten die hun eindtoetsen reeds na tweeënhalf jaar succesvol hebben afgerond. Van links naar rechts: Niklas Pütz, Sabrina Nent, Daniela Pieschel en Andrea Bergers. Op de foto ontbreken Patrick Germes, Dennis Gitzelmann en Hans Peer Luckert.

Zes van de zeven studenten zijn nu binnen hun nieuwe werkgebied bij Landgard aan de slag. Andrea Bergers en Daniela Pieschel hebben functies binnen de eCommerce van de bedrijfstak bloemen & planten. Niklas Pütz versterkt binnen dezelfde bedrijfstak de verkoopafdeling discount. Sabrina Nent zal actief zijn binnen de veiling van Veiling Rhein-Maas. Dennis Gitzelmann ondersteunt de intralogistiek van Nordwest-Blumen Wiesmoor en Hans Peer Luckert de inkoop en verkoop van Godeland in Hamburg. Patrick Germes heeft na het afsluiten van zijn opleiding op eigen wens gekozen voor een nieuwe werkuitdaging buiten de Landgard Group.

Publicatiedatum: