Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Binnen twee weken verandering in tomatenprijzen"

Tot een paar weken geleden was de tomatenproductie ondermaats door de lage temperaturen. Maar "het is nu weer normaal," bevestigt Jerónimo García, manager bij Marsol Fruits Spain. Momenteel "wordt aan de consumentenvraag voldaan" alhoewel producenten wat ontevreden zijn met de situatie aangezien de prijzen sterk zijn gedaald als gevolg van de concurrentie uit Turkije en Marokko, die een hoger productievolume hebben. "Het productietempo zal uiteindelijk vertragen en dan verwachten we dat de prijzen zullen bijtrekken," zegt García.



Het product wordt geëxporteerd naar Italië, de Tsjechische Republiek, Slowakije, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Europa is de belangrijkste markt voor Marsol Fruits Spain, maar ze staan open voor handel in alle werelddelen, zolang de groei "op constante en gecontroleerde wijze" plaatsvindt, volgens García.

Voor meer informatie: 
Jerónimo García
Marsol Fruits Spain
Tel. +34 617847774 
Publicatiedatum: