Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Patent op verwerking bloemkoolkruimels

Het Amerikaanse Green Giant Fresh heeft in de VS een patent gekregen voor de manier waarop het bedrijf bloemkool verwerkt onder het merk Cauliflower Crumbles. De aanvraag voor het patent in Canada is op dit moment in behandeling. 

De methode die door Green Giant Fresh wordt gebruikt omvat alles van verwerking tot verpakking. Tijdens het proces wordt de versheid en de kleur van het product behouden en wordt ervoor gezorgd dat het product tot meer dan 16 dagen houdbaar is. Cauliflower Crumbles is een veelzijdig product dat goed werkt als bijgerecht of als alternatief kan worden gebruikt voor aardappelen of pasta. 
 


Na het succes van Cauliflower Crumbles heeft Green Giant Fresh nu ook twee andere producten geïntroduceerd waarmee van Cauliflower Crumbles een echte merklijn wordt gemaakt. Cauliflower Crumbles "Fried Rice" Blend en Sweet Potato & Cauliflower Crumbles zijn nu in supermarkten in de VS verkrijgbaar. Nu steeds meer ketens de nieuwe varianten in de schappen plaatsen, komt het merk Cauliflower Crumbles steeds beter op gang. 

"Consumenten zoeken naar alternatieven die minder tijd kosten, maar nog steeds gezond zijn," zegt Jennifer Fancher van Green Giant Fresh. "De nieuwe voorverpakte zakken hebben heel weinig voorbereiding nodig, maken geen rommel en geven ook weinig afval. En ze zijn gezond. De Cauliflower Fried Rice Blend heeft slechts een vierde van het aantal calorieën dat je normaal in gebakken rijst terugvindt."

De mixzakken van het Cauliflower Crumbles-assortiment zijn direct gereed voor gebruik. De bloemkoolcrumbles kunnen worden geroosterd, gebakken, gepureerd of direct in de verpakking worden gestoomd. Alle producten zijn glutenvrij, paleo-vriendelijk en kunnen in alles van pizza's tot salades en zelfs desserts worden gebruikt.
Publicatiedatum: