Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groentennoedels van aardappelen, bieten en pompoen

Sliced FC heeft nieuwe groentennoedels aan zijn assortiment toegevoegd. De verschillende producten zijn gemaakt van zoete aardappelen, bieten, butternut-pompoen en courgettes en komen in de vorm van spaghetti, fettucine of chips. De nieuwe noedels worden geproduceerd in Calgary en Winnipeg in Canada. 

De groentennoedels kunnen op veel verschillende manieren worden bereid. Ze kunnen worden gekookt, gesauteerd, geblancheerd of onverwarmd in een salade worden verwerkt. Ze zijn met vier minuten klaar en vormen een gezonde en kleurrijke toevoeging op bijna alle recepten. Ook zijn ze een glutenvrij alternatief voor traditionele pasta. 

Er zijn voor de groentennoedels van Sliced FC originele recepten van chef-kok J. Andrew te vinden op de websites ArtisanalGrowers.com en Big-Taste.com.


 
"We werken met Sliced en The Star Group met een sterke focus om zo innovatief mogelijk te zijn op het gebied van versproducten. We zijn daarbij sterk toegelegd op kwaliteit en smaak. Die toewijding kun je zien aan het feit dat wij het eerste bedrijf in Canada zijn, dat met een innovatief en trendbewust product als groentennoedels op de markt komt," zegt Greg Kennedy van Sliced FC.

"Deze merklijn is gericht op scherpzinnige foodies, maar spreekt ook consumenten met weinig tijd aan als een oplossing om met gemak een gezonde en snelle maaltijd op tafel te zetten. We zoeken met Sliced de wereld af naar goede versproducten, zodat onze producten binnen de schappen van de supermarkt de beste smaak hebben. We gebruiken hypermoderne faciliteiten, maar snijden bijna alles met de hand. Dat zorgt ervoor dat we producten van goede kwaliteit kunnen leveren, die zowel in supermarkten als bij consumenten thuis lang houdbaar blijven," zegt Kennedy tot slot.


 
Contact: 
Devon Kennedy
The Star Group
Tel: 604-454-1559
Publicatiedatum: