Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bayer en Yara gaan samen met digitale oplossingen voor telers

Bayer en Yara zijn een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van software en technologie om telers over de hele wereld te voorzien van digitale middelen om de productiviteit, winstgevendheid en duurzaamheid te vergroten. Het doel is nieuwe digitale oplossingen te vinden voor ´teeltproblemen´ maar ook om het gebruik van al bestaande stikstoftechnologie, waaronder de geprezen N-Sensor en mobiele beeldvormingstechnologie zoals ImageIT.



In dit samenwerkingsverband geeft Yara Bayer toegang tot de mobiele beeldvormingsapparatuur om de voedingstoestand en behoeften van de producten met behulp van een smartphone app vast te stellen en Yara geeft ook Crop Nutrition aanbevelingen. Tobias Menne, Hoofd Digital Farming van Bayer: "Over de hele wereld kan het telen efficiënter en duurzamer. Deze samenwerking is belangrijk om deze doelen te realiseren voor zowel de kleine boeren in Afrika en Azië als de grote telers in Noord- en Zuid-Amerika en Europa."

Pål O. Stormorken, Hoofd Application & Crop Management Systems van Yara: "Om de ontwikkeling van onze digitale sensortechnologie te versnellen, zoeken we samenwerkingsverbanden die ons helpen om onze sterke marktpositie op het gebied van plantvoeding. Door deze samenwerking kunnen we telers beter ondersteunen bij het integreren van digitale oplossingen en het runnen van een boerderij."

Voor meer informatie:
Bayer
bayer.com



Yara

Publicatiedatum: