Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Giorigi: "Mixladingen zijn onze specialiteit"

Azefresh exporteert hoofdzakelijk naar Georgië, Azerbeidzjan en Rusland

Tholen - In oktober 2015 werd Azefresh opgericht. Het bedrijf exporteert vanuit het pand van B&L Fresh Logistics in Barendrecht groenten en fruit hoofdzakelijk naar Georgiƫ, Azerbeidzjan en Rusland. Azefresh levert hoofdzakelijk aan groothandels, die op hun beurt weer de lokale markthandelaren en retailers voorzien. "In de toekomst willen we ook de import op gaan starten", vertelt Giorgi.

"We kopen nu hoofdzakelijk in Nederland en Belgiƫ onze producten, aangevuld met andere Europese landen", vertelt de exporteur. "Vroeger at men in de landen waar wij naar exporteren erg traditioneel, maar inmiddels is het assortiment flink uitgebreid. Zo zijn exoten als mini-ananas, avocado's en guanabana's en ramboetan veelgevraagd. Omdat het vervoer naar onze bestemmingen toch zo'n acht dagen in beslag neemt, exporteren we ook producten als zachtfruit en mango's, die niet zo lang houdbaar zijn per luchtvracht."

"We zijn echt gespecialiseerd in mix-ladingen. Daarbij controleren we elke doos. In tegenstelling tot de grote bedrijven die volle auto's handel wegsturen, proberen wij ons te onderscheiden op kwaliteit", vertelt de exporteur. Hij is niet ontevreden over de eerste anderhalf jaar. "In het begin heb je altijd met opstartproblemen te maken, maar we zijn blij hoe het loopt en streven altijd naar beter."

Voor meer informatie:
Azefresh
Koopliedenweg 28,
2991 LN Barendrecht, Netherlands
Tel: +31 180 47 17 38
Mob: +31 6 42 85 35 95
info@azefresh.com
www.azefresh.com