Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grünbeck Waterbehandeling verhuisd naar nieuwe locatie in Oldenzaal

Jufferbeek Zuid, een industrieterrein in ontwikkeling, is strategisch gelegen aan de snelweg A1. Grünbeck is één van de eerste bedrijven op het nieuwe industrieterrein. "Ondanks dat er nog niet veel leven is, nodig ik iedereen toch graag uit om een kijkje te komen nemen. Uiteraard onder het genot van een vers kopje koffie, dat bereid is met het lekkerste water. Je proeft het verschil", aldus Nick Liebrand, directeur van Grünbeck.



Waterbehandeling
Grünbeck Waterbehandeling - als dochter van het Duitse Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH en sinds 2013 gevestigd in Nederland - heeft in 2016 een enorme groei doorgemaakt, wat resulteerde in de verhuizing naar de nieuwe locatie. Liebrand: "Nederland ziet steeds meer het voordeel van waterbehandelingstechnieken in. Daarbij staat voor ons een eerlijk advies voorop. Pas daarna volgt de verkoop. Als nuchtere en pragmatische Tukkers beginnen we altijd met een inventarisatie. Als organisatie beschikt Grünbeck - met meer dan 800 medewerkers verspreid over meer dan 70 locaties wereldwijd - over een eigen ontwikkeling- en engineeringsafdeling, laboratorium en productie-afdeling. Hierdoor hebben we na die inventarisatie voor iedere klant altijd een passende oplossing in huis."

Voor meer informatie:
Grünbeck Waterbehandeling
Retentieweg 44
7572 PH OLDENZAAL
0541-820903
info@gruenbeck.nl
www.gruenbeck.nl
Publicatiedatum: