Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vloeiend verpotten met beter passende gaten

Ellepot introduceert een nieuwe plantingsmachine om het gebruik van het Ellepotsysteem verder te verbeteren. De machine is ontworpen om perfecte transplantatiegaten te maken in conventionele potten, licht gevulde trays of andere, grotere Ellepots. Daarbij wordt eventuele schade aan de wortels geminimaliseerd en hebben de planten minder last van transplantatieshock.


"Vaak nemen jonge plantenkwekers het risico de wortels van hun jonge planten te beschadigen door de planten in grotere conventionele potten of grotere Ellepots te forceren tijdens de transplantatie. De Ellepot Boormachine is ontworpen om dit te voorkomen. Dit tilt de kwaliteit van getransplanteerde jonge planten naar een nieuw niveau.

Ellepot Driller van Ellepot op Vimeo.

De nieuwe Ellepot Boormachine wordt handmatig bediend en is speciaal ontworpen om perfecte gaten te boren in Ellepots of licht gevulde trays met de focus op het planten en het verpotten. De boren verwijderen voorzichtig het groeimedium uit de Ellepot en houden daarbij de poreusheid en de structuur van de Ellepot intact. De boorkop wordt aangepast aan de specifieke tray van de klant en kan verwisseld worden als de klant meerdere typen tray heeft. De Ellepot Boormachine kan eenvoudig worden schoongeveegd met een speciale doek, die voorzichtig het achtergebleven groeimedium verwijdert.



De Ellepot Boormachine wordt geleverd met verschillende opties en mogelijkheden, zoals de mogelijkheid de boren te vervangen voor meer flexibiliteit. De machine heeft een capaciteit van 24 trays per uur, kan potten van 25-80 mm boren en kan gaten boren van 15-50 mm.

Voor meer informatie:
Ellepot
Tel.: +45 7614 7676
info@ellepot.dk
www.ellepot.dk
Publicatiedatum: