Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FC Utrecht-speler Robin van der Meer helpt groenteman Jordy Gerritsen

Filiaalhouder Jordy Gerritsen (22) van De Goudreinet aan de Hogeweg in Zeist kon zijn geluk niet op. Hij kreeg onverwacht bezoek van FC-Utrecht-speler Robin van der Meer. De 21-jarige profvoetballer stond zijn mannetje tussen de groenten- en fruitwaren, laat De Nieuwsbode weten. Robin: ''Totdat ik 18 was, heb ik altijd gewerkt. In de horeca, in de bediening in een café en bij een strandtent, dus werken kan ik wel.'' Jordy kan dat beamen, zijn leeftijdsgenoot heeft de bloemkolen uitgestald en notenmmix afgewogen.


Van links naar rechts: Bedrijfsleider Jordy Gerritsen, Robin van der Meer, de assitent-bedrijfsleider en een staflid van FC Utrecht. Foto: Carolien Paasman, De Nieuwsbode


FC-Utrecht leent spelers vaker uit aan hun supporters. ''De supporters van FC Utrecht bezoeken gemiddeld 17 keer per jaar Stadion Galgenwaard. Nu worden de rollen omgedraaid en komen de spelers als verrassing een uurtje op bezoek bij de supporters, een hartverwarmend verrassingsbezoek waarbij passie voor werk en FC Utrecht centraal staan. In totaal bezoeken 34 leden van het technische hart (22 spelers en 12 stafleden) 17 verschillende locaties'', aldus de club.

Bron: De Nieuwsbode

Publicatiedatum: