Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maandag fotoreportage HortiContact

Tholen - Het zit er weer op, de HortiContact. De beurs kende gisteren de laatste dag. Voor de beurs volgend jaar staan er wat veranderingen op stapel.

Dit jaar al was het bezoekersrestaurant op de eerste verdieping nieuw, en daarmee het verdwijnen van de eetstalletjes in de gangen. De reacties waren wisselend: het kwam de spreiding van de bezoekers ten goede, maar standhouders vonden het soms lastig om een half uur van de stand te moeten voor een broodje in de middag.

Voor volgend jaar staan verdere veranderingen op stapel. De organisatie kondigde in de nieuwsbrief verdere veranderingen aan: plaatsen worden dan toegekend op basis van inschrijvingsdatum.

Maandag publiceren we de fotoreportage van de beurs. Alvast een voorproefje:

Vier bedrijven waar het goed mee gaat! Linksboven: de kaart van Glasparel+ zit bijna vol! Rechtsboven Van Amelsvoort Kassenbouw met een aantal mooie projecten op de agenda. Linksonder Arjan Haasdijk van Schep Verwarming en rechtsonder veel interesse voor de bouwplannen van de Demokwekerij.