Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IFPS lanceert app voor PLU-codes

De International Federation for Produce Standards (IFPS) heeft een mobiele app gelanceerd voor de gebruikers van PLU's in de voorraadketen. Retailers gebruiken PLU-codes voor de prijsindicatie van versproducten die los verkocht worden. De vraag naar de codes wordt steeds groter in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, AustraliĆ«, Nieuw-Zeeland en sinds kort ook in Mexico. Het PLU-systeem wordt al sinds 1990 gebruikt in de AGF-sector voor prijsstelling, voorraadbeheer en verkoopgegevens. 

Verladers van versproducten worden steeds vaker gevraagd hun gegevens te synchroniseren en om hen te helpen, bevatten de mobiele app en de verbeterde online zoekmachine nu ook een link naar de GS1 Global Classification Code (GPC). Deze code is onlangs bijgewerkt voor groenten en fruit. De app verbindt PLU's en GPC met elkaar voor bedrijven die PLU's en het GS1 Global Data Synchronization Network (GDSN) gebruiken.

De gratis app is te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store. 

Voor meer informatie: 
IFPS
Publicatiedatum: