Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Apollo Group viert 170-jarig jubileum

Van lokale hoefsmid tot wereldspeler in het produceren en verkopen van interne transportsystemen. Zonder dat hij wist dat het bedrijf zo groot zou worden, begon ondernemer Gijsbert van den Pol in 1847 aan het avontuur dat inmiddels 170 jaar voortduurt. In deze 170 jaar zijn er veel ontwikkelingen geweest en hebben er inmiddels vijf generaties aan het roer gestaan en zijn ze ook weer afgetreden. Sinds 2016 leidt zesde generatie Claudia van den Pol het familiebedrijf met de vastberadenheid om veel meer jubilea van Apollo Group te mogen vieren.



Wereldwijde aanwezigheid
Over de jaren heen, heeft Apollo Group zich steeds meer internationaal uitgebreid. De eerste internationale stappen werden al rond 1940 gezet, maar daar hield het niet op. Al gauw werd er in de Verenigde Staten het bedrijf Ryson International Inc opgericht en werd er in 2011 een samenwerking aangegaan met partner Hough Fuh in Shanghai, China. Ook is er sinds 2017 een eigen Sales Office gestart in deze regio. Er gaat echter nog meer spannends gebeuren in het jaar 2017. De Apollo Group zal naast een eigen Sales Office in Bangkok, Thailand ook een eigen fabriek in dit gebied openen. Claudia van den Pol (CEO Apollo Group) vertelt: ''Met steeds meer vestigingen in het buitenland wordt het voor onze klanten makkelijker om met ons zaken te doen. Ook willen we graag de klant altijd in zijn eigen taal en cultuur kunnen helpen.''

Bedrijf in het noorden
Ook al ontwikkelt Apollo Group zich razendsnel als internationale onderneming, de provincie Drenthe blijft altijd zichtbaar in het karakter van het bedrijf. Er heerst een no-nonsense instelling, waar men nuchter is en elkaar met respect behandeld. Claudia van den Pol is dan ook toegewijd aan het aantrekkelijk maken van Drenthe als werkprovincie en probeert ze de jeugd te enthousiasmeren voor de techniek branche. Dit harde werk bleef niet onopgemerkt. In 2016 werd Apollo Group namelijk finalist in de wedstrijd Drentse Onderneming van het Jaar.

De toekomst
Claudia bouwt verder op de basis die haar vorige generaties hebben gelegd. Met haar ambitieuze en open instelling is ze vastberaden om van Apollo Group een nog succesvollere onderneming te maken. Met alle positieve ontwikkelingen die zich het afgelopen jaar hebben afgespeeld is Apollo Group er zeker van dat dit succes binnen handbereik ligt.

Voor meer informatie:
Apollo Group
Modem 28, 7741 MJ Coevorden
T +31 (0) 524 51 50 51
F +31 (0) 524 51 47 61
info@apollobv.nl
www.apollobv.com
Publicatiedatum: