Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luxous 1147 FR: Meer licht zonder concessies

Het nieuwe Luxous 1147 FR van Svensson geeft 2% meer licht zonder concessies te doen aan een optimale energiebesparing en een uitstekende vochtdoorlatendheid. Het resultaat is een beter groeiklimaat in de winter als de groenteprijzen hoog zijn en een scherm dat overdag meer uren kan worden gesloten.



Beter groeiklimaat
Het nieuwe Luxous 1147 FR is zeer transparant waardoor het mogelijk is om overdag meer schermuren te maken wat zorgt voor extra energiebesparing. Tijdens de nacht draagt dit Luxous scherm jaarrond bij aan een beter groeiklimaat aangezien het uitstraling blokkeert. De kop van de plant blijft warmer, met minder kans op gewascondensatie wat resulteert in snellere groei.

Introductie tijdens HortiContact Gorinchem
Een beetje extra licht maakt een groot verschil. Tijdens de beurs HortiContact in Gorinchem introduceren wij het nieuwe Luxous 1147 FR. In onze stand staan alle schijnwerpers op deze nieuwe innovatie van Svensson die bijdraagt aan een beter groeiklimaat. Meer wordt zichtbaar op onze beursstand 300. We nodigen u van harte uit voor deze beursintroductie en ontmoeten u graag op HortiContact in Gorinchem.

Meer informatie:
Ludvig Svensson
Ton Habraken
ton.habraken@ludvigsvensson.com
+31 6 52 67 41 45

Hugo Plaisier
hugo.plaisier@ludvigsvensson.com
+31 6 55 398 202
Publicatiedatum: