Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw italiaans hydrocultuurproject van 13 ha in Toscane

De Italiaanse glastuinbouw wordt binnenkort uitgebreid met de toevoeging van een groot nieuwe kasbedrijf. Sfera Soc. Agr. en Artigianfer Srl hebben hun plannen aangekondigd voor een nieuwe hydrocultuurkas van 13 hectare voor de productie van tomaten en aardbeien in Toscane. De bouw van het 'Sfera' project zou in maart/april dit jaar van start moeten gaan.

Luigi Galimberti, CEO van Sfera Soc. Agr., tekende deze week tijdens de Fruit Logistica in Berlijn de voorlopige overeenkomst voor de levering en bouw van het project door de Italiaanse kasfabrikant Artigianfer di Virgilio Cardelli S.r.l.


Luigi Galimberti en Mario Cardelli bij de Fruit Logistica in Berlijn deze week.

Mario Cardelli, Executive Sales Manager van Artigianfer, legde uit dat de opdracht aan zijn bedrijf is gegeven na "een zorgvuldige en diepgaande analyse van door andere Europese kasfabrikanten en leveranciers ingediende voorstellen".



Het project bestaat uit multispan structuren van 9.6 m kunststof en geavanceerde technologie voor de hydrocultuurteelt van tomaten en aardbeien. De productie zal zich op de binnenlandse markt richten.

Voor meer informatie: www.waterfood.it

Publicatiedatum: