Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ketchup van Honingtomaten gepresenteerd op Fruit Logistica

Looye Kwekers presenteert deze editie van de Fruit Logistica haar Honingtomaten ketchup. De ketchup is gemaakt van gescheurde Honingtomaten, die anders weggegooid worden. Daarnaast bevat de ketchup door zijn natuurlijke receptuur geen smaakversterkers of E-nummers.
 


''Tijdens het productieproces van onze tomaten zijn er vruchten die niet voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen qua uiterlijk, maar wel heerlijk zijn qua smaak'', aldus Arja Hilberdink, algemeen directeur van Looye. ''Door van deze tomaten een ketchup te maken, geven we steeds meer van onze tomaten een zinvolle bestemming.''



Het afgelopen jaar is Looye bezig geweest met het ontwikkelen van de ketchup. Deze ontwikkeling is gebaseerd op twee belangrijke uitgangspunten: een unieke smaak en een natuurlijke receptuur. Dit heeft geleid tot een smaakvolle ketchup zonder toevoeging van suiker in een stijlvolle verpakking. Nadat Looye vorig jaar de nieuwe bedrijfsidentiteit onthulde op de Fruit Logistica, grijpen ze dit jaar de internationale vakbeurs aan om hun ketchup aan de wereld te tonen. Uiteraard bieden ze geïnteresseerden ook de mogelijkheid om de ketchup te proeven, puur of in de vorm van een hapje. Looye richt zich op een lancering van de Honingtomaten ketchup in april van dit jaar via de groentespeciaalzaken.

Voor meer informatie: 
Looye Kwekers
Vlietboomgaard 10 
2672 JA Naaldwijk
T: +31 (0)174 520 060
F: +31 (0)174 520 062
www.looye.com
Publicatiedatum: