Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oplossingen voor zuivering restwater

Per 1 januari 2018 gaat de zuiveringsplicht voor restwaterstromen in werking. De regels zijn al enige tijd bekend, maar goedgekeurde oplossingen waren er nog niet. Verschillende technieken zijn de afgelopen tijd goedgekeurd of worden dat binnenkort.



Stolze heeft ervaring met een brede diversiteit aan technieken zoals hoge-, midden-, en lage druk UV-ontsmetting, ozon, moleculaire adsorptie en meer. Deze systemen worden in combinatie met toevoegingen zoals waterstofperoxide en/of ozon gebruikt voor het verwijderen van uw gewasbeschermingsmiddelen. Er is een diversiteit aan systemen goedgekeurd en daar komen nog veelbelovende technieken bij. Een actueel overzicht van de goedgekeurde systemen vindt u hier.

De markt is in ontwikkeling en door de nieuwe regelgeving krijgt de innovatie op het gebied van watersystemen een boost. Nieuwe systemen zoals de E-line van Priva en nieuwe leveranciers zoals WaterIQ bieden de markt weer nieuwe inzichten en kansen. De nieuwe regelgeving zorgt uiteindelijk voor een beter milieu, meer inzicht in de waterstromen in uw bedrijf en slimmere technieken om te filteren, zuiveren en ontsmetten.

Heeft u al een UV installatie van Priva in gebruik? Dan kan het een mogelijkheid zijn om het systeem uit te breiden met de daarvoor ontwikkelde E-Line module zodat u voldoet aan de regelgeving. Heeft u nog geen enkele vorm van zuivering of ontsmetting? Dan zorgt Stolze voor advies over welke techniek in uw situatie de beste keuze is.

Voor meer informatie:
Stolze
Erik Passchier
Telefoon: +31 616 635 336
erikpasschier@stolze.nl
www.stolze.nl
Publicatiedatum: