Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Er sprong ineens een hagedis uit de sla"

Norbert de Veen uit Zwaanshoek en zijn vrouw wisten vorige week niet wat ze meemaakten. Het stel zat lekker hun zelfgemaakte salade met peer en walnoten te verorberen toen plotseling een hagedis tevoorschijn piepte. Het reptiel had in een zakje gemengde veldsla van Albert Heijn gezeten.

De salade stond al op tafel. "We hadden er al van gegeten," vertelt De Veen. "Mijn vrouw wilde nog een keer opscheppen en toen sprong er ineens een hagedis uit. Hij liep nog een stukje over de eettafel. We schrokken ons natuurlijk helemaal wild."

Het 15 centimeter grote reptiel – dat zeer toepasselijk 'Appie' is gedoopt - werd een paar dagen in een kom gehouden en toen naar de Haarlemse dierentuin Artisklas gebracht. Lees hier het hele verhaal over de wonderlijke avonturen van hagedis Appie.

De AGF-afdeling van Albert Heijn lijkt overigens populair te worden onder hagedissen. Vorige week dook een collega-reptiel op bij een AH-broccoli.
Publicatiedatum: