Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoogendoorn en Nitea gaan samenwerken op IT-gebied

Op 6 februari jl. zijn Hoogendoorn en Nitea een exclusieve samenwerking aangegaan voor de toekomstige ontwikkeling, verkoop, distributie, service en ondersteuning van management informatie systeem Work-IT. Nitea is verantwoordelijk voor de Benelux, Hoogendoorn zal zich richten op overige landen. Door kennis te delen op het gebied van arbeid- en productieregistratie streven beide bedrijven ernaar om de innovatiekracht naar een hoger niveau te brengen. Dit maakt het mogelijk om Work-IT nog beter af te stemmen op de individuele behoeften en doelstellingen van telers wereldwijd.



Marketing & Sales Director bij Hoogendoorn, Martin Helmich: "Onze strategische samenwerking met Nitea vormt een drijfveer voor verdere groei en innovatie. Daarmee komen we tegemoet aan de eisen van lokale telers wereldwijd. Met Work-IT bieden we inzicht in alle bedrijfsprocessen en geven we telers handvatten om productiviteit te verhogen en bedrijfskosten te verlagen."

Algemeen directeur van Nitea, Arjen Brand: "Door onze krachten te bundelen kunnen we individuele behoeften van hedendaagse telers nog effectiever integreren in de gebruikersvriendelijke software. Zij krijgen daarmee inzicht in elk aspect van hun bedrijfsvoering: dit legt de basis voor een efficiƫntere strategische korte- en lange termijn planning."

Demonstratie Work-IT op Fruit Logistica
Work-IT is een real-time management informatiesysteem dat inzicht geeft in bedrijfsprocessen, zoals personeelsprestaties, teelt- en oogst activiteiten, productiekosten en gewasgezondheid. Dit stelt telers in staat om doelgericht verbeteringen door te voeren waardoor zij onder andere tot 15% op arbeidskosten kunnen besparen. De praktijkgerichte software modules en Apps zijn beschikbaar in verschillende talen en kunnen afgestemd worden op individuele behoeften.

Van 8 t/m 10 februari 2017 wordt Work-IT gedemonstreerd op de Fruit Logistica in Berlijn op de Hoogendoorn stand (Hal 3-2, stand A-05).

Voor meer informatie:
Hoogendoorn Growth Management
T: +31 (0)10 460 80 80
info@hoogendoorn.nl
www.hoogendoorn.nl
Publicatiedatum: