Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel belangstelling voor bonte wortelen

"Dit jaar stonden bij de beursbezoekers in het bijzonder de mini-wortelen en de bonte wortelen in de kleuren crème en paars in de focus", zegt kwaliteitsmanager Peter Boley over de presentatie van wortelproducent 'Brocker Möhren' tijdens de Grüne Woche 2017 in Berlijn.



Brocker Möhren was voor de tweede keer twee dagen lang met een stand vertegenwoordigd in de deelstaathal van Nordrhein-Westfalen. Naast het brede aanbod aan wortelen was het vers geperste wortelsap zeer geliefd bij de bezoekers. Meer dan 1300 bezoekers proefden de 'vitaminebom' bij de stand. De bezoekers lieten zich ook doelgericht informeren over het onderwerp duurzaamheid en milieubescherming. "Daarbij werd het zeer goed ontvangen dat ons bedrijven in het afgelopen jaar volgens de eisen van de 'Deutsche Nachhaltigkeitskodex' (DNK) gewerkt heeft", zegt Peter.



De bezoekers konden zich ook nog tijdens een podiumevent met Peter Boley en een lekker wortelgerecht over wortelen laten informeren. "Men kan de conclusie trekken dat Duitse consumenten wortelen nog steeds heel erg waarderen als gezonde en lekkere groente en dat ze benieuwd zijn naar nieuwe ideeën", aldus Peter.

Publicatiedatum: