Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis Vers Inspiratie Platform (VIP) op 27 en 28 maart

Op 27 en 28 maart is de derde editie van het Vers Inspiratie Platform (VIP) in Expo Houten. Beide dagen zijn gevuld met masterclasses, workshops en interessante inspiratiezones. Keurslagers volgen een eigen exclusief programma en ook de Vispiratiedagen vinden weer plaats tijdens VIP 2017. Beide dagen zijn van 15.00 tot 22.00 uur. Aanmelden is niet meer nodig en de entree is gratis. We sommen graag voor u op wat u op VIP 2017 kunt verwachten.

VIP masterclass
Dit jaar wordt de VIP masterclass door Jörgen Raymann verzorgd. Deze cabaretier, die ook gepassioneerd hobbykok en motivator is, zal in een inspirerende cocktail deze verschillende dimensies in een kookdemonstratie verwerken. Ook hebben wij begrepen dat Tante Es het niet kan nalaten om zich hier zo af en toe mee te bemoeien.

Beide dagen:
18:15 – 19:00 uur: Masterclass Jörgen Raymann
20:15 – 21:00 uur: Masterclass Jörgen Raymann



Noviteiten en workshops
Op VIP 2017 treft u diverse inspiratiezones en pleinen ingevuld door de deelnemers, zoals een productenplein boordevol noviteiten en een proefplein met de lekkerste hapjes en producten. Ook zullen enkele deelnemers een workshop geven waar u gratis aan kunt deelnemen. Ook is er een speciaal BBQ terras geïntegreerd in de opzet, met een overloop van binnen en buiten. Hier worden verschillende noviteiten en producten getoond op het gebied van barbecue en buiten koken.

Voor meer informatie
Ruud Bakker of Erik Nuijten
T: 033 495 30 34.
www.versinspiratieplatform.nl

Publicatiedatum: